Ersun Yanal: Kazanmak için...

Ziraat Türkiye Kupası B grubu ilk maçında Keçiörengücü ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal "kazanmak için çok fazla şey yapmadık. Bu maçı deneyim olarak kazandı oyuncularımız. Bu maçı

Ersun Yanal: Kazanmak için...

Ziraat Türkiye Kupası B grubu ilk maçında Keçiörengücü ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal "kazanmak için çok fazla şey yapmadık. Bu maçı deneyim olarak kazandı oyuncularımız. Bu maçın değerlendirmesini kendi içimizde yapacağız. Bu bizim iç meselemiz. Biz bu durumla oynayacak bir atkım değiliz. Biz sürekli kazanmaya oynayacak bir takımız." ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal Beşiktaş maçı için "Biz Beşiktaş maçınıkazanmak için sahada olacağız. Rakibimizde iyi bir takım tabelada iyi oldukları belli . Bizde iyi oynayıp durumu kendi lehimize çevirmeye çalışacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler