Ersan Gülüm Çin'e mi satıldı?

Beşiktaş, Ersan Gülüm için 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekiplerinden Shandong Luneng ile anlaşmaya vardı.Ersan Gülüm yıllık 2.5 milyon euro bedelle Çin ekibi ile prensipte el sıkıştı.Ancak anlaşmanın kaç senelik olduğu ve paranın ne kad

Ersan Gülüm Çin'e mi satıldı?

Beşiktaş, Ersan Gülüm için 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekiplerinden Shandong Luneng ile anlaşmaya vardı.

Ersan Gülüm yıllık 2.5 milyon euro bedelle Çin ekibi ile prensipte el sıkıştı.

Ancak anlaşmanın kaç senelik olduğu ve paranın ne kadarının peşin verileceği ile ilgili ufak pürüzler kaldı. Bunların halledilmesi durumunda transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Beşiktaş'a 2011 yılında Adanaspor'dan 4 milyon euroya tranfer olan Ersan, siyah beyazlı takımla çıktığı 107 maçta 3 gol kaydetmişti. 28 yaşındaki stoper geride kalan sezonda 37 maça çıktı.      

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler