Erman Toroğlu dava açıyor!

Bir TV programında "Evliyim ama tek eşli değilim" diyen Erman Toroğlu, bu açıklaması nedeniyle kendisini "Acaba da*****k mı bu" sözleriyle eleştiren Seda Sayan'ı mahkemeye verdi.  50 bin TL'lik tazminat davası açan Toroğlu'nun dava dilekçesinde şu ifadele

Erman Toroğlu dava açıyor!

Bir TV programında "Evliyim ama tek eşli değilim" diyen Erman Toroğlu, bu açıklaması nedeniyle kendisini "Acaba da*****k mı bu" sözleriyle eleştiren Seda Sayan'ı mahkemeye verdi. 

50 bin TL'lik tazminat davası açan Toroğlu'nun dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"D*****k'ın sözlük anlamı 'akılsız, düşüncesiz kimse' demektir. Ali Püsküllüoğlu'nun mayıs 2007 basım tarihli Türkçe Sözlüğü'nde dangalak 'düşüncesiz, budala, akıl yoksunu, hö**k' olarak tanımlanmıştır. 

Sözlük anlamı ne olursa olsun bu sözcük halk arasında hakaret amacıyla kullanılmaktadır... 

Seda Sayan'ın ardından Yeşim Salkım da bir gazeteye verdiği röportajda aynı konuyla ilgili olarak müvekkili suçlaması ve yakıştırmalarda bulunması da müvekkilin mağduriyetini artırmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler