"Erkan'ı kullandılar!"

Trab­zons­por Ba­sın Söz­cü­sü Ya­kup As­lan, Er­kan Zen­gin trans­fe­riy­le il­gi­li ola­rak çar­pı­cı açık­la­ma­lar yap­tı. “Ba­zı­la­rı oyun­cu­nun ak­lı­nı çel­di. Biz le­gal yol­lar­dan iler­le­dik. Ku­lü­büy­le gö­rü­şüp el sı­kış­tık­tan son­ra ke

"Erkan'ı kullandılar!"
Trab­zons­por Ba­sın Söz­cü­sü Ya­kup As­lan, Er­kan Zen­gin trans­fe­riy­le il­gi­li ola­rak çar­pı­cı açık­la­ma­lar yap­tı. “Ba­zı­la­rı oyun­cu­nun ak­lı­nı çel­di. Biz le­gal yol­lar­dan iler­le­dik. Ku­lü­büy­le gö­rü­şüp el sı­kış­tık­tan son­ra ken­di­si­ne yö­nel­dik. Ki­mi­le­ri kes­tir­me­den git­me­ye ça­lı­ştı. Baş­lan­gıç­ta önde gi­bi gö­züktüler. Doğ­ru ola­nı yap­tı­ğı­mız için biz eme­li­mi­ze ulaş­tık” diye konuştu.
 
"BİZİM TARAFTARIMIZ AKILLI BİR TARAFTARDIR"
Er­ka­n’­ın “Fe­ner­bah­çe­’yi is­ti­yo­rum” yö­nün­de­ki açık­la­ma­la­rı için­ ise, “O­na il­le­gal yol­lar­dan ta­lip olan ku­lüp bir­ta­kım çak­ma me­na­jer­ler üret­ti. O me­na­jer­ler onu ha­va­ya sok­tu. Kulübüne sormadan söz vermiş. ‘Sözünü tut’ diye gaza getirdiler. Türk­çe­’yi çok iyi bil­mi­yor. Onu kullandılar. Söy­le­dik­le­ri­nin ne an­la­ma gel­di­ği­nin de far­kın­da de­ğil. İs­mi­ni zik­ret­mek is­te­me­di­ğim o ku­lüp ara­sın­da ta­raf­tar­lar dü­ze­yin­de bir ge­ri­lim var. Bi­zim ta­raf­ta­rın o ta­kı­mın adı­nı du­yun­ca ne ka­dar tep­ki ve­re­ce­ği­ni bil­me­di­ği için baş­lan­gıç­ta söylemiş ola­bi­lir. Taraftarlarımız akıllıdır. Kat­kı sağ­la­yana sa­hip çı­kar” dedi.
 
"MANTIĞIYLA 'TRABZON' DEDİ"
Aslan, Erkan’ın te­le­viz­yon­da ken­di se­siy­le du­yu­lan de­me­ci dı­şın­da­ki açık­la­ma­la­rı­n ço­ğu­nun uy­dur­ma ol­du­ğu­nu be­lir­terek, “Te­le­viz­yon­da­ki se­si bi­le şüp­he­li­. Di­ğerleri za­ten ken­di de­meç­le­ri de­ğil­di” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. “Dinlenip, mantığıyla düşününce Trabzonspor kararını verdi” diye ekledi.
 
"BAŞKAN VE YANAL'IN GİTMESİ KEŞKE GİZLİ KALSAYDI"
Baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu ve tek­nik di­rek­tör Er­sun Ya­na­l’­ın İs­ve­ç’­e git­me­si­ne yö­ne­lik eleş­ti­ri­ler için­se, “Giz­li kal­sa da­ha iyi olur­du. Ay­rı­ca fut­bol­cu bu­na de­ği­yor­sa gi­der­si­niz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler