Erkan'ı köpek ısırdı maç iptal oldu

Ağırsıkletteki gurbetçi boksörümüz Erkan Teper, bir Alman köpeği tarafından saldırıya uğrayınca, Teper’in 14 Ekim’de yapacağı maç iptal oldu.Ağırsıklet WBC Akdeniz şampiyonu boksörümüz Erkan Teper"i köpek ısırdı.Ağırsıkletteki ümidimiz gurbetçi boksörümüz

Erkan'ı köpek ısırdı maç iptal oldu

Ağırsıkletteki gurbetçi boksörümüz Erkan Teper, bir Alman köpeği tarafından saldırıya uğrayınca, Teper’in 14 Ekim’de yapacağı maç iptal oldu.

Ağırsıklet WBC Akdeniz şampiyonu boksörümüz Erkan Teper"i köpek ısırdı.

Ağırsıkletteki ümidimiz gurbetçi boksörümüz Erkan Teper evinin önündeyken bir Alman çoban köpeği tarafından saldırıya uğradı.

Baldırının üst kısmından et parçası koparan köpek, gelecek vaat eden önemli sporcumuzun yaralanmasına ve dolayısıyla antrenmanlarına ara vermesine neden oldu. Bu talihsiz köpek saldırısı Teper"in 14 Ekim"de yapacağı maçın iptal edilmesine yol açtı.

Basına bir açıklamada bulunan başarılı boksörümüz Erkan Teper, "Ahlen"deki evimden çıkarak antrenman için Stuttgart"a gitmek üzereydim. Komşumuzun köpeği bir anda bana saldırarak bacağımın üst kısmını ısırdı ve oradan bir et parçası kopardı. Hemen hastaneye giderek tedavi yaptırdım.

Doktorlar bir süre antrenman yapamayacağımı ve önümüzdeki maça çıkamayacağımı bildirdiler. Açık olan yaraya dikiş atmadılar, çünkü iltihap kapar düşüncesi vardı, ancak buna rağmen iltihaplanıyor sürekli olarak.

Menajerim ve ben köpeğin sahibinden davacı olduk ve olayla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde öğreneceğiz" dedi.

Askeri Boksta Dünya Şampiyonu
Başarılı Türk genci Erkan Teper gelecekte Klitscko kardeşlerle dövüşme ihtimali ve dünya şampiyonluğuna yükselme şansı boks otoriteleri tarafından sürekli olarak vurgulanıyor.

Teper amatör bokstayken 2006 Almanya şampiyonluğu ve 2008 Dünya Askeri Boks şampiyonluklarının yanı sıra birçok uluslar arası başarıları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler