Erkan'a Eskişehir'den gözdağı!

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Erkan Zengin’in Eskişehirspor’a karşı sorumluklarının olduğunu, eğer bunları yapmaması halinde yaptırım uygulayabileceklerini söyledi.Transfer döneminin önce gelen isimlerinden Erkan Zengin hakkında konuşan Basın S

Erkan'a Eskişehir'den gözdağı!

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Erkan Zengin’in Eskişehirspor’a karşı sorumluklarının olduğunu, eğer bunları yapmaması halinde yaptırım uygulayabileceklerini söyledi.

Transfer döneminin önce gelen isimlerinden Erkan Zengin hakkında konuşan Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Zengin’in şuanda sözleşmeli futbolcuları olduğunu söyledi. Erkan Zengin’in kampa katılmadığını bir noter aracılığıyla tespit ettiklerini belirten Sezer, “Yapılan bazı açıklamaların Erkan tarafından değil, menajerleri tarafından yapıldığını düşünüyoruz. Erkan şuanda bizim sözleşmeli futbolcumuz. Kulübün ona karşı sorumlulukları olduğu gibi, onun da kulübe karşı sorumlulukları var. Bunları yapmaz ise tabii ki de bunun bir yaptırımı olacaktır. Biz Erkan Zengin için Trabzonspor ile 2 milyon 250 bin Avro’ya anlaştığımızı söylemiştik. Bizim amacımız bu konuyu tatlıya bağlamak. Ben Erkan’ın da Trabzonspor’da oynayacağını ve kısa sürede bu işin tatlıya bağlanacağını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler