Erkan Zengin'in menajerinden itiraf!

Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in menajeri Patrick Mörk, son gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu. İsveç basınına konuşan FIFA menajeri, yaşananların kendisini de şaşırttığını itiraf ederek, "Dürüst olmak gerekirse neler olup bittiğini ben de bilmiyo

Erkan Zengin'in menajerinden itiraf!
Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in menajeri Patrick Mörk, son gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu. İsveç basınına konuşan FIFA menajeri, yaşananların kendisini de şaşırttığını itiraf ederek, "Dürüst olmak gerekirse neler olup bittiğini ben de bilmiyorum" dedi. Son olarak dün Trabzonspor oyuncu ve kulübüyle görüştüğünü açıklamış, Erkan ise Fenerbahçe kararında ısrar ettiğini söylemişti.
 
Mörk şöyle devam etti: "Bu iş ne olacak bilemiyorum. Şu aşamada ben de şöyle veya böyle olacak diyemiyorum. Erkan'ın Trabzonspor'a karşı hiçbir şeyi yok. Daha önce Eskişehir'de birlikte çalıştıkları teknik direktör Ersun Yanal'a büyük saygı duyuyor".
 
İsveçli menajer, "Erkan Trabzonspor'a yakın mı?" sorusunu ise "Bununla ilgili yorum yapamam" diyerek yanıtlamamayı tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler