Erkan Zengin'den Fenerbahçe mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 07 Şubat 2015 cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması yaklaşırken Bordo mavili takımın yeni transferi Erkan Zengin karşılaşma ile ilgili mesaj verdi.Trabzonspor formasıyla çık

Erkan Zengin'den Fenerbahçe mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 07 Şubat 2015 cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması yaklaşırken Bordo mavili takımın yeni transferi Erkan Zengin karşılaşma ile ilgili mesaj verdi.

Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk lig maçında iki asist yapan Erkan, önceki gün Akhisar ile oynanan kupa karşılaşmasında da bir asist ve bir golle oynayıp moral depolamıştı.

F.Bahçe’ye de gol atacağını belirten deneyimli oyuncu, “Kendimi hem fizik hem de moral açısından çok iyi hissediyorum. Konuşulanların aksine Fenerbahçe maçı benim için sıradan bir 90 dakika. Çıkıp Trabzonspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. O maçta da gol atıp, attıracağımı düşünüyorum. Umarım güzel bir maç olur ve sonunda da gülen taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler