Erkan Zengin transferinde ortalık karıştı!

Transfer dönemine kısa bir süre kala adı Trabzonsporla sıkça anılan ancak transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.Eskişehirsporlu Erkan Zengin Trtspor'da yayınlanan Stadyum programına yaptığı açıklamada gitmek

Erkan Zengin transferinde ortalık karıştı!

Transfer dönemine kısa bir süre kala adı Trabzonsporla sıkça anılan ancak transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Eskişehirsporlu Erkan Zengin Trtspor'da yayınlanan Stadyum programına yaptığı açıklamada gitmek istediği takımı ve transfer sürecini açıklarken Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan tecrübeli futbolcuya sert yanıt verirken Trabzonspor itirafı da yaptı.

Kulüpten izin alarak transfer görüşmelerini gerçekleştirdiğini söyleyen Erkan " Kulüple yaptığım görüşmede 800 bin Euro olan alacaklarımdan vazgeçmem ve 500 binEuro bonservis bedeli vermem transferime izin verildi. Ben de bunun üzerine Fenerbahçe'yle görüşerek 2.5 yıllık anlaşmaya vardım. Hatta Eskişehir'deki evimi de sattım. Ancak bu gelişmelerin ardından yaşananlara anlam veremedim. Ben anlaşmayı sağladıktan sonra Eskişehirspor alacaklarımı hesabıma yatırarak serbest kalmamı önleyerek bir anlamda transfer olmama engel oldu. Ben kulübe para kazandırarak gitmek istiyordum. Benim Fenerbahçe'ye , Trabzonspor'a veya bir başka takıma transfer olmam önemli değil. Gerekirse İsveç'e dönerek sıradan bir takımda da oynayabilirim. Benim üzüldüğüm olay Eskişehirspor'un anlaşmanın ardından bu tavrı sergilemesidir. Şimdi bekliyorum, umarım hayırlısı olur şu anda net olan bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Mesut Hoşcan'dan Trabzonspor itirafı ve Erkan'a sert yanıt 2.sayfada

Erkan Zengin'in bu açıklamalarının ardından aynı programda canlı yayına bağlanan Başkan Mesut Hoşcan tecrübeli futbolcuya sert çıkarak "Herkes haddini bilmeli" dedi.

Erkan'ın transfer sürecine ilişkin konuşan Hoşcan " Biz Erkan'a izin verdik doğru ama bu transfer görüşmeleri için verilen bir izin değildi. Kafam karışık dedi biz de ona 12 Ocak'a kadar izin verdik. Erkan'ın açıklamarı kendi açıklamarı değil. Yanında bulunan yetkisiz menajerin kafasını karıştırmasıyla oluşan yorumlardır. Türk futbolunda bir kirlilik vardır. Bu kirlilik simsar gibi kulüpleri karıştıran ortalığı bulandıran yetkisiz menajerlerdir. Erkan için Trabzonspor'un ciddi bir teklifi var. Fenerbahçe'yle ise kısa bir görüşmemizoldu. Eğer transferi gerçekleşmezse Eskişehirspor'da kalır ve oynar. Erkan eğer böyle açıklamalar yaptıysa onu kınıyorum. Ekmeğini yediğin takıma karşı bu şekilde davranamazsın. Herkes haddini bilecek. Biz onun tüm parasını verdik. Ancak o TFF'ye yaptığı şikayeti hala geriye çekmedi. Kimin niyeti nasıl buradan anlaşılabilir. Transfer tekliflerini de değerlendirmeye alacağız."  şeklinde  konuştu.haber61

"Trabzonspor'a daha yakın" 3.SAYFADA

Öte yandan başkan Hoşcan, Şansal Büyüka'ya yaptığı açıklamalarla futbolcunun Trabzonspor'a daha yakın olduğunu belirtti.

Şansal Büyüka konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mesut Hoşcan ile konuştum. Fenerbahçe'nin 500 bin euro verdiğini, Trabzonspor'un ise daha yüksek bir teklif yaptığını ve Erkan'ın Trabzonspor'a daha yakın olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler