Erkan Zengin imzayı attı mı?

Fırtına, yılın çalımını atıp Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal, özel uçakla İsveç'e uçtu. Üçlü, Stockholm'deki evinde ziyaret ettikleri Erkan'ı ikna etti. Tüm pürüzler giderild

Erkan Zengin imzayı attı mı?
Fırtına, yılın çalımını atıp Erkan Zengin'i renklerine bağladı.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal, özel uçakla İsveç'e uçtu.
 
Üçlü, Stockholm'deki evinde ziyaret ettikleri Erkan'ı ikna etti. Tüm pürüzler giderildikten sonra el sıkışıldı. Daha sonra akşam saatlerinde Türkiye'ye harekete geçildi.
 
..Ve macera sona erdi, Erkan Zengin resmen Trabzonspor'lu oldu. Fenerbahçe ile yıldız futbolcu için amansız bir transfer savaşına giren Fırtına, finalde zaferi gördü. Operasyonun son aşaması dün gerçekleşti. Erkan'la yapılan son görüşmenin ardından Bordo-Mavililer, İsveç'e çıkarma kararı aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal sabah saatlerinde özel bir uçakla İsveç'e uçtu. Üçlüye, Ersun Yanal'ın menajeri Metin Korkmaz da eşlik etti. Stokholm'de Erkan'ın evinde gerçekleşen görüşme sonrası, tüm kırgınlıklar rafa kaldırıldı. Taraflar el sıkıştı. 

10911300_1001274653220874_2677275091742788798_o.jpg

Peki Erkan Zengin ne kadar kazanacak?
 
Transferde Fenerbahçe'yle yarışa giren ve Erkan'ı adeta Kanarya'nın elinden kapan Fırtına, bonservis bedelinin yanında tecrübeli oyuncuya da hatrı sayılır bir rakam ödeyecek. Erkan, Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon euro kazanacak...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler