Erkan Zengin için açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferiyle ilg

Erkan Zengin için açıklaması
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.
 
Düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferiyle ilgili şunları söyledi:

"Erkan Zengin, Eskişehirspor'da Erkan olmuştur. Biz Trabzonspor'la her konuda anlaştık. Trabzonspor kendisiyle görüşüyor. Tahmin ediyorum bir, iki gün içerisinde bu iş halledilir. Biz Trabzonspor'dan Emre Güral'ı istedik, kulübünden izin aldık. Şu anda kampımızda."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler