Erkan ve Batalla gündemde mi?

Transferde bir anda fırtına gibi esen Trabzonspor hakkında bir çok isim ortaya atılmaya başladı.Bugün yapılan transferlerin ardından Erkan Zengin ve Batalla'nın transfer edileceği iddia edilmeye başladı. Trabzonsporlu yöneticilerin ısrarla ilgilenmedikler

Erkan ve Batalla gündemde mi?

Transferde bir anda fırtına gibi esen Trabzonspor hakkında bir çok isim ortaya atılmaya başladı.

Bugün yapılan transferlerin ardından Erkan Zengin ve Batalla'nın transfer edileceği iddia edilmeye başladı. Trabzonsporlu yöneticilerin ısrarla ilgilenmediklerini söylediği iki futbolcu için bu iddiaların ortaya atılması taraftarlar arasında da heyecana neden oldu. Ancak daha sonra gerçek ortaya çıktı. Trabzonspor'un transfer hamlelerini gören menajerlerin iki futbolcuyu da bordo mavili ekibe satabilmek için kulübü sıkıştırdığı belirtildi. Yönetimden alınan bilgilere göre ise iki futbolcu hakkında herhangi bir girişim yapılmadığı öğrenildi.

Öte yandan Bursaspor'da da bir dönem forma giyen ve futbol hayatına Çin kulübünde devam eden Batalla'nın sakat olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler