"Erkan çılgınca bir karar vermeyecek"

Trabzonspor eski futbolcusu Frederik Risp aracılığıyla Erkan Zengin'e pres yaparken, futbolcuğun ardından menajerliğe soyunan Risp, bordo-mavililere müjdeyi verdi."Trabzonspor'da oynamam" sözünün kesinlikle Erkan Zengin'e ait olmadığını belirten Risp, Rad

"Erkan çılgınca bir karar vermeyecek"

Trabzonspor eski futbolcusu Frederik Risp aracılığıyla Erkan Zengin'e pres yaparken, futbolcuğun ardından menajerliğe soyunan Risp, bordo-mavililere müjdeyi verdi.

"Trabzonspor'da oynamam" sözünün kesinlikle Erkan Zengin'e ait olmadığını belirten Risp, Radiosporten'e yaptığı açıklamada, "Zengin'in kararı için Türkiye'de 3 kulüp beklemede... milli takım oyuncusunun çabuk karar vermesi gerek. Ocak ayı idmanlarını kaçırıyor. İstanbul'da yaşamak istiyor. Ama İstanbul'un yöneticileri onun için istenen bedeli çok buluyor. Türkiye basınında Erkan'ın ağzından çok şey yazılıyor. Ben kendisiyle en son bir saat görüşürken; watsapp'tan mesajlar olsun, aramalarla olsun Türkiye'den 3 kez geldi. O hepsine, 'şimdiye kadar konuşmadım. Konuşmayacağım' diye cevap verdi. Herkes gibi ben de kararını merak ediyorum. Ama çılgınca bir karar vereceğini sanmıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler