Erhan Seven’e çağrı; O kupanın sapı…

Türkiye şike pisliği yüzünden adeta futboldan soğruken kendini gazeteci yazar olarak adlandıran ancak saçma sapan yazdığı son yazısı haricinde tanınmayan Erhan Seven Trabzonspor’a karşı imalı bir çağrı yaptı.Oldukça seviyesiz bir yazıya imza atan Sever ya

Erhan Seven’e çağrı; O kupanın sapı…

Türkiye şike pisliği yüzünden adeta futboldan soğruken kendini gazeteci yazar olarak adlandıran ancak saçma sapan yazdığı son yazısı haricinde tanınmayan Erhan Seven Trabzonspor’a karşı imalı bir çağrı yaptı.

Oldukça seviyesiz bir yazıya imza atan Sever yazısının sonunda Trabzonspor’a yönelik olarak “Gelin müzedeki kupanın sapından tutun” ifadelerini kullandı.

Yazının başından sonuna kadar dünyada olan bitenden birhaber olduğunu gözler önüne seren Sever , şike yaptığı UEFA ve CAS tarafından cezalandırılarak gösterilen Fenerbahçe’nin temiz olduğunu savundu

İşte yazının o bölümü;

“Kupamı isterim’ diye tutturan Trabzonspor’un eski ve yeni tüm başkan ve yöneticilerine, olaya çanak tutarak kaos boyutuna getiren Galatasaraylı başkan, yönetici ve taraftarına bir tavsiyem var. Hatta bu tavsiyem eski TFF yönetimine ve Platini’ye olsun. Hem çağrı, hem tavsiye olsun. O da şudur:
Kardeşim gelin, 2011 yılında Fenerbahçeli futbolcuların analarının ak sütü gibi kazandıkları, 82 puanla şampiyon olarak müzeye konan kupanın sapından tutun. Kupa kupa diyordunuz ya, gelin müzeye sapından tutun biraz. Belki mutlu olursunuz o zaman.”

Biz de Haber61 olarak Sever’e şu hatırlatmayı ve çağrı yapıyoruz; O kupanın sapı değil, tamamı Trabzonspor’un alnının akıyla kazanılmış ancak Fenerbahçe’nin çalmış olduğu bir kupadır! Kendi başkanınızın “Şike yaptıysam takımım için yaptım” sözlerini yeniden dinleyin biraz birşeyler anlarsın o zaman!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor