Ergin Keleş Karabük ile anlaştı

Ankaragücü'nde yaşanan yaprak dökümüne hiç beklenmedik bir isim daha katıldı.Turgut Doğan Şahin'den gelecek para ile alacaklarından bir kısmının ödenmesini bekleyen Ergin Keleş, beklediği olmayınca Karabükspor ile anlaştı.Ankaragücü'nden yakın tarihte ayr

Ergin Keleş Karabük ile anlaştı

Ankaragücü'nde yaşanan yaprak dökümüne hiç beklenmedik bir isim daha katıldı.

Turgut Doğan Şahin'den gelecek para ile alacaklarından bir kısmının ödenmesini bekleyen Ergin Keleş, beklediği olmayınca Karabükspor ile anlaştı.

Ankaragücü'nden yakın tarihte ayrılan Güven Varol, Kaan Söylemezgil ve Uğur Uçar'ı transfer ederek ligde kalmayı planlayan Bülent Korkmaz yönetimindeki Karabükspor'un oyuncu ile uzun zamandır ilgilendiği, ancak Ergin'in Turgut Doğan Şahin'in satışı ile oyunculara para ödeneceği hayali ile beklediği öğrenildi.

Turgut Doğan Şahin'in Ankaragücü'nün başarılı yönetimi sayesinde sözleşmesini tek taraflı fesh ederek gitmesi üzerine para gelmesinin gecikmesi üzerine Karabükspor'un teklifini değerlendiren oyuncunun yarın resmi sözleşmeyi imzalası bekleniyor.

Başarılı oyuncu görüşmelerin sürdüğünü doğrularken, resmi olarak anlaşmayı doğrulamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor