Eren Albayrak yalnızı oynuyor

Trabzonspor'un sezon sonu büyük olasılıkla renklerine bağlayacağı Eren Albayrak yalnızları oynuyor...Çünkü tek başına kondisyondan düşmemek adına idmanlarını sürdürüyor ve tamamıyla sezon sonu Trabzonspor'a kavuşacağı günü bekliyor...Bursaspor'dan ayrılan

Eren Albayrak yalnızı oynuyor

Trabzonspor'un sezon sonu büyük olasılıkla renklerine bağlayacağı Eren Albayrak yalnızları oynuyor...

Çünkü tek başına kondisyondan düşmemek adına idmanlarını sürdürüyor ve tamamıyla sezon sonu Trabzonspor'a kavuşacağı günü bekliyor...

Bursaspor'dan ayrılan ve artık yeşil beyazlı kulüple hiçbir bağlantısı bulunmadığını söyleyen Eren Albayrak haber61.net'e çalışmalarını anlattı ve Trabzonspor'a gelmesinin çok yüksek ihtimal olduğunu sezon sonu kesin denecek kadar ciddi bir şekilde imzayı atmaya yakın olduğunu ifade etti.

Sezon sonu kesin denecek kadar Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak olan genç oyuncu Eren Albayrak, Trabzonspor'a gelmek için gün saydıgını söyledi. Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı ve bir çok futbol otoriteri tarafından oyun mantalitesi ve fiziki açısından Türkiye'nin Ryan Giggs'i olarak nitelendirilen Eren Albayrak, "Trabzonspor'a geleceğim bu kesin gibi birşey. Yöneticilerle tekrar oturup konuşacağız ve büyük olasılıkla sezon sonu oradayım. Ayrıca artık Bursaspor ile bir ilişiğim kalmadı bunu da belirteyim. Yani ben de gelmek istiyorum zaten" dedi.

Formunu korumak adına antrenmanlarını devam ettirdiğini belirten Albayrak, "İdmanlara son sürat devam ediyorum. Sonuçta profesyonel futbolcusunuz ve kesinlikle idmanlarınızı eksik bırakmamanız gerekiyor. Ben de buyüzden idmanlarımı aksatmadan çalışmalarıma devam ediyorum. Sezon sonu geldiğimde Trabzonspor'a çok da faydalı olacağıma eminim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler