Eren Albayrak Trabzon'da

Bursaspor'la sözleşmesini yenilemeyen Eren Albayrak Trabzonspor'a transfer olduğunu söyledi. Eren, telefon ile haber61'in sorularını yanıtladı. Hami Mandıralı'nın "Türkiye'nin Ryan Giggs'i" dediği Eren, kesin olarak Trabzonspor ile anlaşmaya vardığını söy

Eren Albayrak Trabzon'da

Bursaspor'la sözleşmesini yenilemeyen Eren Albayrak Trabzonspor'a transfer olduğunu söyledi. Eren, telefon ile haber61'in sorularını yanıtladı. Hami Mandıralı'nın "Türkiye'nin Ryan Giggs'i" dediği Eren, kesin olarak Trabzonspor ile anlaşmaya vardığını söyledi.

Bordo-mavili ekibin Bursaspor ile sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakılan ve uzun zamandır ilgilendiği 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren ile kesin olarak anlaştığını Eren kendi ağzıyla haber61’e açıkladı. Eren yarın İstanbul’da Trabzonspor yöneticileriyle resmi sözleşme imzalayacağını da duyurdu.

Haber61.Net Spor Servisi’nin sorularını telefonda cevaplayan Eren, Trabzonspor’un kendisiyle uzun zamandır ilgilendiğini ve bu transferden en çok kendisinin mutlu olduğunu söyledi.

Eren, “Evet, açıklıyorum, transferim bitti. Trabzonspor’a transfer oldum. İstanbul’da yarın kendimi Trabzonspor’a bağlayan sözleşmeye imza atacağım. Gerçekten çok mutlu oldum. Tüm Trabzonspor camiasına ve taraftarına teşekkür ediyorum. Benimle yakından ilgilendiler ve destek oldular” dedi.

Eren, “Bordo-mavili kulüpte oynamak benim en büyük hayallerimden biriydi. Şuanda idmanlarımı halen daha sürdürüyorum” diye konuştu.

EREN ALBAYRAK KİMDİR?
Bursaspor altyapısında yetişen Eren Albayrak 2006 senesinde Bursaspor'da ile profesyonel oldu ve 23 Eylül 2008 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig müsabakasında 80. dakika'da oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmış oldu. Daha sonra ara sıra Süper Lig maçlarında sonradan oyuna girse de PAF takımla oyuncu olarak görüldü. Bursaspor'daki Ertuğrul Sağlam döneminde Muhammet Demir ile beraber a takıma dahil edildi ve ilerleyen yıllarda takımın önemli oyuncuları olarak yetiştirilecek. Birçok uluslar arası futbol otoritesi tarafından geleceğin büyük futbolcuları arasında görülmektedir. Muhammet Demir’le beraber Bursaspor ile sezon sonu bitecek sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmışlardır.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor