Erdoğdu Lisesi kupayı kim için kaldırdı

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon Erdoğdu Anadolu  Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Türkiye’ye yarın gelmesi beklenen futbolculardan çok anlamlı bir jest geldi.Dünya

Erdoğdu Lisesi kupayı kim için kaldırdı

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon Erdoğdu Anadolu  Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Türkiye’ye yarın gelmesi beklenen futbolculardan çok anlamlı bir jest geldi.

Dünya Kupasını kaldıran şampiyon Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımı Dünya Şampiyonluğu Kupasını bir süre önce amansız hastalık kanserden hayatını kaybeden ve Bölgesel Amatör Lig'de İzmirspor forması giyen 23 yaşındaki Cemal Türksev’e hediye etti. Türksev’in 16 yaşında Fenerbahçe alt yapısında uzun süre top koşturduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor