Erdoğan'dan Trabzonspor'a tebrik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan karşılaşmaların ardından sona eren Spor Toto Süper Lig'de, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe ve averajla ikinci olan Trabzonspor'un kulüp başkanlarını ve teknik direktörlerini telefonla arayarak

Erdoğan'dan Trabzonspor'a tebrik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan karşılaşmaların ardından sona eren Spor Toto Süper Lig'de, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe ve averajla ikinci olan Trabzonspor'un kulüp başkanlarını ve teknik direktörlerini telefonla arayarak tebrik etti. Başbakan Erdoğan'ın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'ı kazandıkları şampiyonluktan dolayı kutlayarak, 18. şampiyonluğunun Fenerbahçe camiasına hayırlı olması dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı telefon görüşmelerinde ise, bordo-mavili takımın sezonun son maçına kadar şampiyonluk yarışının içinde yer alarak takdire şayan bir başarıya imza attığını dile getirdiği bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın ayrıca Trabzonspor'a Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar dilediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor