Erdoğan Şampiyonu belirledi mi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Fenerbahçe-Gaziantep maçı öncesi Aziz Yıldırım’a hediye olarak gönderdiği kalemden dolayı Trabzonspor taraftarlarının tepkileri dinmiyor.Süper Lig’de son haftalara girilirken Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki yarışta Fe

Erdoğan Şampiyonu belirledi mi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Fenerbahçe-Gaziantep maçı öncesi Aziz Yıldırım’a hediye olarak gönderdiği kalemden dolayı Trabzonspor taraftarlarının tepkileri dinmiyor.

Süper Lig’de son haftalara girilirken Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki yarışta Fenerbahçeliği ile bilinen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın ‘sarı Lacivert kalem’ müdahalesi spor kamuoyu tarafından hayretle karşılanırken çeşitli çevreler bu olayı “Başbakan Şampiyonu belirledi ve mesajını da verdi” şeklinde yorumlanıyor.

Fenerbahçe’nin kritik Gaziantepspor karşılaşması öncesine rastlayan ve Fenerbahçe’nin bu karşılaşmanın 94.dakikasında atılan golle 3 puanı almasının ardından “Başbakan şampiyonu belirledi, hakemleri etki altına aldı, karşılaşmanın hakeminin gösterdiği, sarı ve kırmızı kartlar bunun göstergesidir, 94.dakikada gol olmasa dahi hakem Fenerbahçe gol atmadan maçı bitiremezdi” yorumlarına sebep oluyor.

Olaya tepki gösteren Trabzonspor taraftarları başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj göndererek “Başbakanım Fenerbahçe’ye varda bize yok mu, Eskişehirspor karşılaşması öncesinde Başkanımız Sadri Şener’e de bordo mavi bir kelem hediye etmen gerekmez mi” diye serzenişte bulunurken, Başbakan tarafından Eskişehirspor’a kırmızı siyah bir kalem gönderilmesinin de beklendiğini ve yadırganmayacağı görüşünde birleşiyorlar.

Bordo-mavili taraftarlar ligin son haftalarına yaklaşılırken Başbakan Erdoğan’ın bu anlamsız müdahalesine şaşırdıklarını ve kelemi kime gönderirse göndersin Demokrasinin kendilerine vereceği mührü 12 Haziranda kullanmaktan kimsenin onları alıkoyamayacağını da dile getirdiler.

 

Bilindiği gibi; Geçtiğimiz günlerde merkezi Strasbourg'da bulunan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, buradaki temasları sırasında edindiği sarı- lacivert renklerdeki kalemi Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış aracılığıyla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ulaştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler