Erdoğan Pınar açıklama yaptı

 Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, aksayan mevkilere gereken transferlerin imkanları doğrultusunda olacağını söyledi.Pınar, Pazarspor'un yol haritasının yavaş yavaş belli olduğunu belirterek, ''Geçen yıl özelli

Erdoğan Pınar açıklama yaptı

 

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, aksayan mevkilere gereken transferlerin imkanları doğrultusunda olacağını söyledi.

Pınar, Pazarspor'un yol haritasının yavaş yavaş belli olduğunu belirterek, ''Geçen yıl özellikle sezonun 2. yarısı, topladığı puanlarla play-off'u son anda kaçıran Pazarspor'da hedef, takımın ana iskeletini muhafaza etmekti. Şu ana kadarki gelişmeler ana iskeletin korunduğu yönündedir. Murat'ın ayrılması, Ali Özgür'ün Gümüşhane'ye gitmesi ve kaleci Muzaffer'in ailevi nedenlerden dolayı İstanbul takımlarından biri ile anlaşmaya çalışması dışında henüz bir gelişme olmamıştır'' dedi. 

Pazarspor'un yıllarca altyapısıyla övünen bir ekip olduğunu ifade eden Pınar, şunları söyledi: 

''Liglerdeki istikrarını bu altyapıdan gelen oyuncuları ile sağlamıştır. Önümüzdeki sezon da altyapıdan yetişen oyuncularımızın sezonu olacaktır. Bu demek değildir ki dış transfer olmayacak. Aksayan mevkilerimize gereken transferler imkanlarımız doğrultusunda olacaktır. Bunun için önümüzde zamanımız var. Bugünden itibaren çarşamba gününe kadar muhtelif amatör kümelerde oynayan ve Pazarspor'a önerilen oyuncular arasında seçmeler yapılacak. 28 Temmuz ile 3 Ağustos arası bir haftalık kamp Pazar'da olacak ve bu kampın nihayetinde yine 2 haftalık bir kamp için Nevşehir Avanos'a gidilecek. Bu süre içinde yapılan hazırlık maçları ve çalışmalar sonucu yeni oyuncular alınabileceği gibi giden oyuncularımız da olacaktır.'' 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor