Erdoğan ile Şahenk'in arabulucusu mu?

 Madrid'de Ferit Şahenk'in Erdoğan ile yanyana gelmesi beklenirken, kameralara ilginç bir görüntü takıldı!Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Madrid Ritz Otel'e gelişinde kendisini bekleyen Real Madridli futbolcu Özil ile karşılaştı. Erdoğan, Özil ile bir süre

Erdoğan ile Şahenk'in arabulucusu mu?

 Madrid'de Ferit Şahenk'in Erdoğan ile yanyana gelmesi beklenirken, kameralara ilginç bir görüntü takıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Madrid Ritz Otel'e gelişinde kendisini bekleyen Real Madridli futbolcu Özil ile karşılaştı.

 Erdoğan, Özil ile bir süre ayak üstü sohbet etti. Eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in de katıldığı sohbette Erdoğan, Mesut Özil'i, eşi Emine Erdoğan ile de tanıştırdı.

 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, Madrid'e Ferit Şahenk'le mi, yoksa Başbakan Erdoğan ile mi beraber geldiği belirlenemedi.

 Muhteşem Yüzyıl nedeniyle patlayan krizde, patronu Ferit Şahenk ile Başbakan Erdoğan arasında Rıdvan Dilmen'in arabuluculuk yapıp yapmadığı da merak konusu oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor