Erdem ASKF'ye yeniden aday!

ASKF Trabzon Genel Başkanı Cahit Erdem, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Alemdar ve Zeki Kurt ile yaptığı açıklamada, Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı d

Erdem ASKF'ye yeniden aday!

ASKF Trabzon Genel Başkanı Cahit Erdem, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Alemdar ve Zeki Kurt ile yaptığı açıklamada, Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Erdem, yönetim kuruluyla beraber hizmete talip olduklarını belirterek, “Mayıs ayında yapılacak olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Trabzon ayağında biz yeniden adaya talibiz” dedi.

 

‘SPOR ŞURASI YAPMAK İSTİYORUZ’

Erdem, “Trabzon amatörüne uzun yıllardır hizmet ediyoruz. Güzel bir ekimiz de var. Sporun futbolun her kademesinde bilgi birikimimizi gönül sevdalısı arkadaşlarımızla birlikte vermeye çalışıyoruz. Biz bu konuda adaylığımızı açıklarken hem de sizlerle gelecekte yapacağımız birkaç projeyi paylaşmak istiyoruz. Trabzon’da tüm spor taban birlikteliğiyle birlikte bir spor şurası yapmak Trabzon Valisi, tüm taban birlikleri projeleri getirip orada çıkacak adına Trabzon’un sporu adına katkı olmak için uğraşacağız” diye konuştu.

 

‘FUTBOL SAHASI YAPILACAK’

Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Her kulübe bilgisayar desteği ve bilgi bankası vermeyi çalışacağız. AB fonlarından bunu rahatlıkla temin edebilme imkanımız var. Trabzon’da tesisler adına gerek arkadaşlar gerek şahsım büyük yollar aldık. İki tane futbol sahası yapacağız biri Trabzon merkezde diğeri merkeze yakın bir beldede. Yine mevcut futbol sahalarında aydınlatma ve soyunma odalarında sıkıntılar var. Bu sorunlar giderilecek. Trabzon karmaları var genç yaştaki çocuklarımızı toparlayıp bunları uluslar arası düzeyde temsil etmek adına tekrar karmaları başlatıyoruz. Özellikle küçük yaş kategorilerinde bunları yapıp yabancı ülkeleri buraya getireceğiz.

 

Biz bugüne kadar tüm kuruluşlarla Trabzonspor, Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bu iyi ilişkiler tabiî ki devam edecek. Eski yönetim kurulunda olan arkadaşlarıma verdikleri üstün hizmetten ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HAŞİM SAYİTOĞLU’NA DA BAŞARILAR

Erdem, “Haşim Sayitoğlu’da adaymış. Haşim bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun her biri diğer kuruluşlarda olduğu gibi maddi anlamda yapan insanlar değil. Bunları taktir etmek gerekir. Haşim bey bizim yıllardır birlikte olduğumuz arkadaşımızdır. Ona da başarılar diliyorum. Bu yarışta kulüpler tercihlerini yapacaktır herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor