Erciyesspor'dan kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında ligde kalma yarışı veren Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Erciyes, çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.Mücadelede raki

Erciyesspor'dan kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında ligde kalma yarışı veren Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Erciyes, çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mücadelede rakibine oranla daha istekli bir görüntü ortaya koyan Kayseri Erciyesspor, 32. dakikada ikinci devrenin flaş isimlerinden Edinho ile öne geçti ve kalan dakikalarda üstünlüğünü korumayı başardı.

Bu skorun ardından Erciyesspor puanını 33 yaptı ve 15. sıraya yükselerek potadan kurtuldu. 6 haftadır kazanamayan Eskişehirspor ise 40 puana 11. basamakta kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Eskişehirspor evinde Kayserispor ile karşı karşıya gelecekken, Kayseri Erciyesspor ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor