Erciyesspor tek golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Elazığspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda kritik karşılaşmayı Kayseri Erciyesspor 1-0 kazandı.Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 60. dakikada Vleminckx'ten geldi. Bu sonucun ardından Ka

Erciyesspor tek golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Elazığspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda kritik karşılaşmayı Kayseri Erciyesspor 1-0 kazandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 60. dakikada Vleminckx'ten geldi. Bu sonucun ardından Kayseri Erciyesspor 9'a çıkarırken, Elazığspor 7 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki ekip de ilk yarıda skoru değiştirecek golü üretemediler ve ilk 45 dakika 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor daha üstün olan taraf oldu. Konuk ekip karşılaşmanın 60. dakikasında golcü oyuncu Björn Vleminckx'in golüyle skoru 1-0'a getirdi. Üstünlüğü ele alan Erciyes daha fazla pozisyon bulmaya başladı. Vleminckx, bu pozisyonların birinde ceza sahası içinde üst direği geçemedi.

86. dakikada ev sahibi ekipte İbrahim Kaş kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kayseri Erciyesspor Elazığspor'u 1-0 yendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler