Ercan Saral içini haber61'e döktü

Ofspor  Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor karşılaşması hazırlıklarını aralık vermeden devam ediyor.Ofspor Başkanı Ercan Saral yeni sezonla iligili hedeflerinin ve takımla ilgili A’dan Z’ye  herşeyi haber61’e anlattı.Saral bu yıl ki hedeflerinin

Ercan Saral içini haber61'e döktü

Ofspor  Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor karşılaşması hazırlıklarını aralık vermeden devam ediyor.Ofspor Başkanı Ercan Saral yeni sezonla iligili hedeflerinin ve takımla ilgili A’dan Z’ye  herşeyi haber61’e anlattı.

Saral bu yıl ki hedeflerinin Bank Asya Birinci Lig olduğunu ve yaptıkları transferlerle de bu amacı kuvvetlendirdiklerini söyledi. Ofspor Başkanı Ercan Sara l’Pendikspor karşılaşması kazanmamız gerekn bir maç.Bilindiği gibi ligin ilk karşışalmasında Konya Torkuspor ile berabere kaldık.Hiç beklemediğimiz bir beraberlikti, ama Ofspor bu yıl bir hedef belirledi bu hedef  doğrultusunda gerekli herşeyi yapmıştır. Bundan sonra söz futbolcuların. Çok kaliteli bir takım yaptığımıza inanıyoruz. Bu yüzdende bu saatten sponra bizim için içerisi dışarısı önemli değil.Nihayetinde iyi futbol oynmaya çalışan bir ekip kurduk.İlk maçtada oynadığı futbolla takımımız bunu gösterdi.Bu nedenle de Pendik’e galibiyet için gidiyoruz hedefimiz 3 puan.’ dedi.

Saral sözlerine şu şekilde devam  etti’ Ofspor bu yıl hedefini Bank Asya olarak belirlemiştir.Gerçi biz her sene Bank Asya Birinci Lig parolasıyla lige giriyoruz ama sezon içinde yaşadığımız sıkıntılar bizi yolumuzdan geri döndürüyor.Bu sene itibarıyla geçtiğimiz yıllarda yaptığımız hatalardan arınarak lige başladık.Bu noktada sezon içinde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz.Bu anlamda da Ofspor’ûn bu yıl güzel bir sezon yaşayacağına inanıyorum.En kötü ihtimal play off oynayıp orda Bank Asya Birinci ligine çıkmak istiyoruz.Grubumuzda da çok iyi ve güçlü takımlar var.Ofspor’da bu güçlü takımlarla başa baş mücadele edebilecek bir takım hem madddi  hemde futbolcular olarak .Bizde bu yarışın içinde sonuna kadar olacağız.’dedi.

Öte yandan Ofspor’un  Of’lu iş adamlarından gerekli  desteği görüyor mu şeklindeki soruya ise şu şekilde cevap verdi’Zaten destek olmazsa olmaz.Bize destek yapan bir iş adamı grubu var.Ancak onların verdiği destek sezın içindeki gderlerimizi karşılamıyor.Hersene 3-5 iş adamının bize verdiği bir destek var.Ancak maalesef bu para bizim sezon içersisndeki giderlerimize yetmiyor.O anlamda da zamamn bunları yöneticiler karşılıyor.Bazen gece ve piyango yapılıyor.Of’un gücü ha,ikaten Türkiye’de olsun  İstanbul’da olsun çok güçlü bir lobisi var.Biz  bu lobiyi kullanamadığımız için kednimizde hatayı aramamız lazım.Zaman zaman hepsini harekete geçiremiyoruz.Bu lobiyi harekete geçirirsek  Ofspor’un hiçbir sıkıntısı kalmaz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler