EN'lerin adamı Burak Yılmaz

2011-12 sezonunda Süper Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu Burak Yılmaz oldu. Karabükspor karşısında 3 gol atan Burak Yılmaz, Bordo-Mavili forma altında da ilk kez bir maçta hat-rick yapmış oldu.Burak Yılmaz ayrıca bu sezon oynadığı 3 maçta 5 gol attı ve l

EN'lerin adamı Burak Yılmaz

2011-12 sezonunda Süper Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu Burak Yılmaz oldu. Karabükspor karşısında 3 gol atan Burak Yılmaz, Bordo-Mavili forma altında da ilk kez bir maçta hat-rick yapmış oldu.

Burak Yılmaz ayrıca bu sezon oynadığı 3 maçta 5 gol attı ve ligin en golcü oyuncusu oldu. 3 gol atan Mersin İdman Yurdu takımından Mert Nobre ve İ.B.Belediyespor takımından Webo'yu Karabükspor maçında geçen Burak Yılmaz geçen sezon 19 golle ligin en golcü 2. oyuncusu olmuştu. Burak bu sezon takımımızın ligde attığı tüm golleri tek başına kaydetti.

Burak Yılmaz Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta da gol atmayı başardı. Geçen sezon 31.haftada Gaziantepspor'a karşı 2 gol atan Burak, 32.haftada Bucaspor'a 1 gol, 33.haftada İ.B.Belediyespor'a 1 gol atmış 34.hafta ise cezası nedeniyle forma giyememişti. Yeni sezonda ilk hafta Manisaspor karşısında forma giyen ve 1 gol atan Burak Yılmaz, 2.haftada cezası nedeniyle oynamamış, 3.haftada Samsunspor'a 1 gol ve 4.haftada Karabükspor'a 3 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor