Engin'e karşılık Cenk ve Olcan mı!

Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda eden Gaziantepspor'un iki yıldızı için kırmızı-siyahlı kulübe kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve 6 milyon euro önerdiFotomaç'ın iddiasına göre; futbolda yaşanan kaos ortamı nedeniyle transferi askıya alan Trabzonspor,

Engin'e karşılık Cenk ve Olcan mı!

Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda eden Gaziantepspor'un iki yıldızı için kırmızı-siyahlı kulübe kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve 6 milyon euro önerdi

Fotomaç'ın iddiasına göre; futbolda yaşanan kaos ortamı nedeniyle transferi askıya alan Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili kulüp, Avrupa Ligi'ne erken veda eden Gaziantepspor'un yıldız isimleri Cenk Tosun ve Olcan Adın için yeniden harekete geçti. Bu sezon üç kulvarda başarı hedefleyen Karadeniz ekibinde, Şenol Güneş'in bu iki futbolcunun transferi konusunda hayli ısrarcı olduğu öğrenildi. Mayıs ayında da Cenk ve Olcan için kırmızı-siyahlı kulübün kapısını çalan Trabzonspor'un bu kez Antep'e reddedilemeyecek bir teklif sunduğu dile getirildi.

Trabzon rakamı yukarı taşıdı

Benfica ile oynanan ilk maçtan sonra disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Engin Baytar'ı satış listesine koyan Trabzonspor'un bu futbolcuyu takasta değerlendirmeyi planladığı öğrenildi. Daha önce Gaziantepspor'a Cenk ve Olcan için 4.5 milyon euro teklif eden Trabzon, rakamı 6 milyon euro'ya çekerken bu paranın yanında Engin'in bonservisini vermeyi de vadetti. G.Antep yönetiminin, düşünmek için süre istediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler