Engin ve Saatçi 4. dalgada mı?

Şike operasyonu kapsamında 3. dalga dün gerçekleşti. Dün yapılan operasyonda birçok isim gözaltına alındı. Kulislerde ise şimdiden 4.dalga operasyon konuşulmaya başlandı. 4.dalgada medyatik isimlerin adı geçiyor.  Onlardan biri Sinan Engin diğeri ise Erca

Engin ve Saatçi 4. dalgada mı?

Şike operasyonu kapsamında 3. dalga dün gerçekleşti. Dün yapılan operasyonda birçok isim gözaltına alındı. Kulislerde ise şimdiden 4.dalga operasyon konuşulmaya başlandı. 4.dalgada medyatik isimlerin adı geçiyor.  Onlardan biri Sinan Engin diğeri ise Ercan Saatçi...

2 TOPÇU İFADE VERDİ
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesinde kedisine şike teklifi yapıldığı iddia edilen Ankaragücü futbolcusu Uğur Uçar ile kalecisi Senecky ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Uğur Uçar'ın takımının kampına, sözleşmesi yenilenmeyen kaleci Senecky'nin ise ülkesi Slovakya'ya gittiği bildirildi.

UĞUR İSİM VERDİ Mİ!
Uğur Uçar'ın ifadesinde "Menajer Yusuf Turanlı 6- 0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçı öncesinde şike teklifinde bulunmak için ulaşmaya çalıştığı ancak ben görüşmeyi kabul etmedim" dediği öne sürüldü.

GÜNDEM 4. DALGA
Takvim'in haberine göre, kulislerde 4. dalga şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 4. dalganın pazartesi günü gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında. 4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu. Ama bazı isimler şimdiden ön plana çıkmaya başladı bile...

ENGİN'İN ADI GEÇİYOR
4. dalgada Türk halkının çok yakından tandıdığı medyatik isimlerin de bilindiği ifade ediliyor. Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Fenerbahçe- Karabükspor maçına Trabzonspor tarafından teşvik verilip verilmediğini öğrenmek için Beşiktaş'tan eski futbolcusu olan Karabüksporlu Seriç'i arayan Sinan Engin'in de gözaltına alınabileceği öğrenildi.

SAATÇİ DE Mİ?
Yine emniyetin elindeki tapelerde ismi geçen sanatçı ve gazeteci Ercan Saatçi'nin pazartesi günkü büyük dalgada gözaltına alınabileceği de gelen haberler arasında. 4. dalgada sürpriz isimlerin de bulunabileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler