Engin Kara'dan kongre açıklaması

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Engin Kara’dan Pazar günü yapılacak kongre öncesi açıklama. Yönetici Engin Kara kongre öncesi delegelere uyarılarda bulunarak 6 ay önce göreve seçilen yönetim için atılan nifak tohumlarına pirim vermemelerini istedi . Kong

Engin Kara'dan kongre açıklaması

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Engin Kara’dan Pazar günü yapılacak kongre öncesi açıklama. Yönetici Engin Kara kongre öncesi delegelere uyarılarda bulunarak 6 ay önce göreve seçilen yönetim için atılan nifak tohumlarına pirim vermemelerini istedi . Kongrenin Trabzonpor’a yakışır bir olgunlukta gecmesini beklediklerini belerten Kara Trabzonspor taraftarı sağ duyuludur ve kulübümüzü zor durumda bırakacak olaylardan uzak durmalıdır dedi

Kara'nın yazılı açıklaması özetle şöyle:

Kulübümüzün  olağan genel  kurulu öncesinde gerek kamuoyunda gerekse camiamızda farklı algılara sebep olabilecek söylemlerden uzak kalınarak yönetim kurulumuzun bu konudaki hassasiyetini kamuoyuna yansımasının sağ duyu sahibi büyük çoğunluk tarafından sağlıklı algılanması bizleri fazlasıyla memnun etmektedir.  Bu yansımanın büyük Trabzonspor’un Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurulunda içine alacak biçimde dosta düşmana gösterilmesi için tarihi bir fırsast önümüze gelmiştir. Tüm kurulları ile bir bütün olan trabzonspor’u kurulların seçimi ve Trabzonsporluların dşüncelerini kapsayacak bu önemli günde Trabzonsporlu olduğunu hisseden ve ve Trabzonspor’lu olan sorumluluk sahibitüm Trabzonspor sevdalısı delegelerimizin genel kurula akatılması arzumuzdur. Bu genel kurulda Türkiyeye verilecek fotoğraf ve büyüklük adına ortaya koyulacak fikirlerle büyüklerden biri değil tek büyük olduğumuzu bir kez daha ortaya koyacağımızadan inancımız tamdır. Göreve geldiğimiz  6 aylık süreç içinde attığımız olumlu adımalrı Trabzonspor’un öncelikli oalrak ekonomik dar boğadan çıkması adına önemli sayıyor bu konuda reklamdan uzak olarak başkanımız sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nunda altını çizerek belirttiği gibi batan gemiyi öncelikli olarak su yüzüne çıakrtarak yüzdürmenin gayreti içindeyiz. Kişisel egolarımızın uzağında Trabzonspor adına hizmet etme adına şevkimizin ve çalışma azmimizin artması için genel kurul üyelerinin genel kurul salonunu doldurması ve Trabzonspor’un durumunun anlaşılır olması geleceğin sağlıklı yapılanması adına büyük önem taşıyor. Olağan genel kurulun bu paralelde geçiceğine inancımızın tam olduğuna inandığımdan yola çıkarak yönetim kurulumuzun veremeyeceği tek bir hesabın bulunmadığının altını çizerek saygıdeğer delegelerimizin Trabzonspor’un bu genel kurulunda aradığı her cevabı bulacağını rahatlıkla söyleyebilirm.

Sonuc olarak aynı delege grubunun  ay göreve layık gördüğü mevcut yöentim kurulu için nifak tohumları ekmeye çalışan ve rakiplerimizi sevindirecek eylemler içinde olmaya çalışanlara prim vermeyecektir.

Her şey büyük Trabzonspor için.  

Engin Kara

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler