Engin ihanet mi etti?

Engin Trabzonspor

Engin ihanet mi etti?

Engin Trabzonspor<'da kaldığı yerden Galatasarayda devam ediyor. Kendisine kucak açan Trabzonspor'da bir sürü skandala karışan Engin yeni transfer olduğu Galatasaray'da olayların adamı olmayı sürdürüyor.

Şenol Güneş'in adam edemediği Engin'i  engelleyebileceğini düşünen Fatih Terim'de yanıldı.

Spor basınının önde gelen kalemleri Engin ve Elmander'i Galatasaray'a ihanet ettiği yönünde eleştirilerde bulunurken; Fatih Terim'in oyuncu tercihleri de eleştirilerden nasibini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 yenen Galatasaray, iki maç sonra galibiyetle tanışarak, puanını 22'ye yükseltti. Oldukça çekişmeli geçen maçı kaleci Borjan'ın göğsüne kafa atan Engin Baytar ve Hayrettin Yerlikaya'nın ayak bileğine basan Johan Elmander'in direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle 9 kişi tamamlayabilen sarı-kırmızılı takım, karşılaşmanın son dakikalarında adeta ecel terleri döktü.

Son 5 maçında 1 galibiyet alabilen ve 9 puan yitiren ''Cim-bom'', Sivasspor engelini aşmayı başarmasına karşın, direkt kırmızı kart gören Engin ve Elmander ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Ujfalusi'yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Gelecek hafta yapılacak Gençlerbirliği maçında bu 3 oyuncusunu oynatamayacak olan sarı-kırmızılı takımda, direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle Engin ile Elmander'in Fenerbahçe derbisinde oynamaları da riske girdi. Spor basınının önde gelen kalemleri Engin ve Elmander'i Galatasaray'a ihanet ettiği yönünde eleştirilerde bulunurken; Fatih Terim'in oyuncu tercihleri de eleştirilerden nasibini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor