Engin hariç, herkes oynadı

Türk Milli Takımının dün akşam Güney Kore ile Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptığı özel karşılaşmanın kadrosundaki 5 Trabzonsporlu oyuncudan bir tek Engin Baytar forma şansı bulamadı. Güney Kore ile 0-0 berabere kalan Türk Milli Takımı’nda Guus

Engin hariç, herkes oynadı

Türk Milli Takımının dün akşam Güney Kore ile Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptığı özel karşılaşmanın kadrosundaki 5 Trabzonsporlu oyuncudan bir tek Engin Baytar forma şansı bulamadı. Güney Kore ile 0-0 berabere kalan Türk Milli Takımı’nda Guus Hiddink’in kadroya çağırmasına rağmen Engin Baytar’a görev vermemesi ve maç içinde 60. dakikada da Emre Belözoğlu’nun kırmızı kart görerek oyundan alınması tepkiyle karşılandı.

 

Milli Takıma destek veren Trabzonlu taraftarlar Emre’nin gördüğü kırmızı kartı işaret ederek, bu oyuncunun yerine Engin’in oynatılmasında milli takımın daha verimli olabileceği konusunda hemfikir oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler