Engin: Biz buna yürekten inandık

Engin, mevcut oyuncu kadrolarıyla şampiyonluğun hayal olmadığını belirterek, "Biz buna yürekten inandık. Hocamızda bize bu coşkuyu yaşatmaya kararlı" diye konuştu.Trabzonspor'da geçirdiği sakatlık kabusundan kurtulan Engin Baytar, ilerleyen haftalarda tak

Engin: Biz buna yürekten inandık

Engin, mevcut oyuncu kadrolarıyla şampiyonluğun hayal olmadığını belirterek, "Biz buna yürekten inandık. Hocamızda bize bu coşkuyu yaşatmaya kararlı" diye konuştu.

Trabzonspor'da geçirdiği sakatlık kabusundan kurtulan Engin Baytar, ilerleyen haftalarda takıma önemli katkılar yapmak istediğini söyledi. Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna dahil olmasına karşın sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Engin, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşabileceklerini söyledi. Engin, mevcut oyuncu kadrolarıyla şampiyonluğun hayal olmadığını da belirterek, "Biz şampiyonluğa yürekten inandık. Takım arkadaşlarımızla hep bunu konuşuyoruz. Türkiye Kupası'nda yaşanan coşkuyu gördükten sonra lig şampiyonluğunda ne olur tahmin bile edemiyorum. Hocamızda bize bu coşkuyu yaşatmaya kararlı" diye konuştu.

"ADIM ÇIKMIŞ BİR KERE"

Engin, hakemlerle çok konuştuğu yönündeki eleştirilere de cevap vererek, "Benim adım çıkmış bir kere. Sahada herkesin gözü benim üzerimde. Oysa bir çok takımda benim 10 katım kadar itiraz eden futbolcular var. Onlar görülmüyor veya görülmek istenmiyor. Ben sahaya çıktığım anda kazanmak için ne gerekiyorsa yapan bir kişiyim. Hele de Trabzonspor forması altında kazanmak ayrı bir gurur verici olay. Trabzonspor'un şampiyonluğu benim çocukluk hayalim. 26 yıllık bir özlem var. Bu artık sona ermeli ve herkes bu takımın büyüklüğüne bir kez daha şahit olmalı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor