Engin Baytar ne zaman dönecek

Trabzonspor'da kasığındaki yırtık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Engin Baytar'ın dönüşünün uzayabileceği belirtildi. Futbolcunun iki haftadır devam eden yoğun tedavisine rağmen iyileşme sürecinin devam ettiği, ardından antren

Engin Baytar ne zaman dönecek

Trabzonspor'da kasığındaki yırtık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Engin Baytar'ın dönüşünün uzayabileceği belirtildi. Futbolcunun iki haftadır devam eden yoğun tedavisine rağmen iyileşme sürecinin devam ettiği, ardından antrenmanlara başlayabileceği ve bu sürenin 1.5 ayı aşabileceği belirtildi.

Takım arkadaşlarından uzak kaldığı için oldukça üzgün olan Engin Baytar, "Kayserispor maçını kazanarak ligde bulunduğumuz konumu koruyacağımıza inanıyorum. O coşkuyu takım arkadaşlarımla birlikte sahada yaşamak isterdim ancak şu an için bu mümkün değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor