Engin Baytar çok iddialı!

Rizepor'da uzun süren sakatlık döneminin ardından sahalara geri dönen Engin Baytar, hafta sonu Kayserispor ile kritik bir maç oynayacaklarını belirtirken, kazanan tarafların kendileri olup avantajı korumak istediklerini söyledi Çalkantılı bir hafta geçire

Engin Baytar çok iddialı!
Rizepor'da uzun süren sakatlık döneminin ardından sahalara geri dönen Engin Baytar, hafta sonu Kayserispor ile kritik bir maç oynayacaklarını belirtirken, kazanan tarafların kendileri olup avantajı korumak istediklerini söyledi
 
Çalkantılı bir hafta geçiren Çaykur Rizepor'da uzun süren sakatlık döneminin ardından sahalara geri dönen Engin Baytar önemli açıklamalar yaptı. Sakatlığından dolayı kötü bir dönem geçirdiğini ifade ederek sözlerine başlayan Engin şunları söyledi; "Ç.Rizespor forması ile ligin ikinci yarısına iyi başlamıştım. Ancak sakatlıktan dolayı 7 hafta takıma yardımcı olamadım. Ancak takım arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çok zor maçlar çıkarıp kritik puanlar aldılar. Ligde şu anda avantajlı bir durumumuz var. Kalan 6 haftada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Karabükspor maçında kısa bir süre oynadım. Maç eksikliğimin olduğunu sadece ben değil herkes gördü. Bunlar normal şeyler. Maç eksiğim olmasına rağmen içimdeki hırs ve istekle her şeyimi takıma vermeye çalışıyorum."
 
Kayserispor ile oynayacakları maçın kendileri için dönüm maçı olduğunun altını çizen Engin Baytar; "Kayserispor için var mı, yok mu maçı. Bizim içim ise ligde çok büyük bir avantaj elde etme maçı. İnşallah Kayseri'den puanlarla Rize'ye dönmek istiyoruz. Takım olarak dışarıda ve içeride özverili bir şekilde oynamaya çalışıyoruz. Bununla da hem kendimizi hem de taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Ancak son Karabük maçında yaşananlara baktığımız zaman bunlar çok üzücü. Taraftarımız maç sonunu bekleyip tepki göstermesi daha iyidir. Maç içinde tepki gösterdiğiniz zaman baskı altında kalıyoruz. Baskı ve düşme korkusu ile sahaya çıkan futbolcu rahat olmaz. Bununla da gelen tepkiyi her futbolcu kaldıramaz. Karabük maçında gol yedikten sonra taraftarın hocamıza karşı verdiği tepki normal değil" diye konuştu.
 
Yeşil-Mavililerin tecrübeli futbolcusu Engin, bu takımın taraftarın takımı olduğuna dikkat çekerek, "Bu şekilde tepki vermek kendilerini aşağıya çekmektir. Benim taraftarımdan ricam bunları yapmamaları. Çünkü Rizespor geriye düştüğü maçlarda nasıl döneceğini biliyor. Bunu deplasmanda yapan bir takım kendi sahasında taraftarının desteğiyle yapar. Taraftarın verdiği tepkiyi çoğu futbolcu kaldıramıyor. Beni de ne kadar tecrübeli olsam da ister istemez etkiliyor" şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler