Engin Baytar: Beni tanıyan iyi bilir

Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar, kendi facebook sayfasından Burak Yılmaz ile ilgili Sivasspor maçındaki olayı yorumladı. Engin, sayfasından kendi ağzıyla şunları paylaştı: "Medyada yer alan gereksiz tartışmaların içinde olmaktan ve

Engin Baytar: Beni tanıyan iyi bilir

Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar, kendi facebook sayfasından Burak Yılmaz ile ilgili Sivasspor maçındaki olayı yorumladı. Engin, sayfasından kendi ağzıyla şunları paylaştı: "Medyada yer alan gereksiz tartışmaların içinde olmaktan ve takımımı bu türlü olumsuz olaylara konu etmekten hoşnut değilim fakat beni tanıyan ve futbol camiası içinde yer alan herkes biliyor ki bu olaylar doğal karşılanmalıdır. Burak Yılmaz benim en yakın arkadaşlarımdan biridir ve onunla çok iyi işler çıkartacağımızdan eminim.. Bu anlamlı günde tüm sevenlerime çok teşekkür eder saygılarımı sunarım. E.B.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor