Engin Baytar bakın ne yaptı!

Uzatmalarda ev sahibi ekip taraftarının hedefi olan Engin Baytar, soyunma odasına giderken Siyah-Beyazlı tribünlere edep yerlerini gösterdi!Her yönüyle gergin geçen derbinin son bölümleri kısa metrajlı gerilim filmi gibiydi.Cüneyt Çakır’ın saha komiserini

Engin Baytar bakın ne yaptı!

Uzatmalarda ev sahibi ekip taraftarının hedefi olan Engin Baytar, soyunma odasına giderken Siyah-Beyazlı tribünlere edep yerlerini gösterdi!

Her yönüyle gergin geçen derbinin son bölümleri kısa metrajlı gerilim filmi gibiydi.

Cüneyt Çakır’ın saha komiserini çağırıp anons yaptırmasına neden olan anlarda, Galatasaraylı Eboue ve Engin Baytar tribünlerin hedefi oldu. Ancak Engin’in maç sonrası yaptığı hareket Beşiktaş tribünlerini resmen çıldırttı.

Uzatma dakikalarında Eboue’ye atılan yabancı maddeler sonrası kapalı tribün önüne gelerek taraftara bağıran ve tansiyonu daha da yükselten Engin, soyunma odasına giderken edep yerlerini tribüne gösterdi!

Yabancı maddeler nedeniyle koridora girmekte zorlanan Engin, bir süre sonra polis kalkanları altında ilerlemeye çalıştı. Bu anlarda sinirlerine hakim olamayan Cim Bom’un asi yıldızı, eliyle edep yerlerini tutarak tribünlere tepki gösterdi. Engin’in bu hareketi sonrası Beşiktaş taraftarı da
sert tezahüratlarla karşılık verdi.

Raporlara yazıldıysa...
Engin’in bu hareketinin maçın gözlemcileri ve hakem Cüneyt Çakır tarafından tespit edilip edilmediği bilinmiyor. Gözlemci ve hakem raporlarında bu harekete yer verilirse, Engin Baytar’ın disiplin kuruluna sevkedilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor