En nefret edilen futbolcu Emre Belözoğlu!

-HABER61.NET-Emre’nin Zokora’ya yaptığı ırkçılık Hollanda’da yapılan en nefret edilen futbolcu anketinde 1. Sırada yer almasına neden oldu.Türk Futbolu’nun kara yüzü olarak bilinen ve sahadaki çirkef hareketleriyle futbol severleri adeta futboldan soğutan

En nefret edilen futbolcu Emre Belözoğlu!

-HABER61.NET-

Emre’nin Zokora’ya yaptığı ırkçılık Hollanda’da yapılan en nefret edilen futbolcu anketinde 1. Sırada yer almasına neden oldu.

Türk Futbolu’nun kara yüzü olarak bilinen ve sahadaki çirkef hareketleriyle futbol severleri adeta futboldan soğutan Emre Belözoğlu Hollanda’da düzenlenen “En nefret edilen futbolcu” anketinde ilk sırada yer aldı.

Mario Balotelli, Pepe, Neymar, Ronaldo, Barton gibi dünya yıldızlarının da bulunduğu listede bu futbolcuların yaptığı “Nefrete değer” hareketler futbol severlerin oylamasına sunuldu.  Listede Fenerbahçe –Trabzonspor karşılaşmasında Zokora’ya yönelik ırkçı hakaretlerde bulunan Emre  yüzde 75 oyla 1.sırada yer aldı.

Ayrıca yapılan yorumda da Zokora’nın kendisine yönelik ırkçı söylemde bulunan Emre’yi unutmadığını ve diğer karşılaşmada elini sıkmadığı hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor