En mutlusu Burak Yılmaz

Trabzonspor'un bu sezon sergilediği başarılı performansın mimarlarından olan Burak Yılmaz, milli takımın da vazgeçilmezleri arasına girmekten dolayı çok mutlu.Burak, Trabzonspor'dan sonra milli takımda da aynı başarılı grafiği sergilemek istediğini belirt

En mutlusu Burak Yılmaz

Trabzonspor'un bu sezon sergilediği başarılı performansın mimarlarından olan Burak Yılmaz, milli takımın da vazgeçilmezleri arasına girmekten dolayı çok mutlu.

Burak, Trabzonspor'dan sonra milli takımda da aynı başarılı grafiği sergilemek istediğini belirterek, "Şenol hocamın bana öğrettiklerini milli takımda da aynen yapmaya çalışacağım. Benim işim futbol oynamak. Sahada bana verilen görevi harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Bunun dışında hiçbir şeyle işim olmaz. Umarım sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor