En iyi performansını TS'ye karşı yaptı

Trabzonspor'un geçtiğimiz cuma günü Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldiği ve 2-1 galip geldiği Kayseri Erciyesspor maçında bordo mavili ekipten Kayseri ekibine transfer olan Barış Memiş performansı ile herkesi şaşırttı.Barış taşıdığı toplarla c

En iyi performansını TS'ye karşı yaptı

Trabzonspor'un geçtiğimiz cuma günü Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldiği ve 2-1 galip geldiği Kayseri Erciyesspor maçında bordo mavili ekipten Kayseri ekibine transfer olan Barış Memiş performansı ile herkesi şaşırttı.

Barış taşıdığı toplarla ceza sahasına yaptığı 7 orta ile takımında ilk sırada yer alırken toplamda ceza sahası içine verilen 33 pasın 13'e imza attı. Hucüm bölgesine atılan toplarda ise Kayseri Erciyesspor takım halinde 103 top atarken bunların 27'sini yine Barış Memiş yaptı.

Barış ayrıca Kayseri Erciyesspor'un toplamda 499 kez topla buluştuğu karşılaşmada 61 kez topla buluşması ile yine ilk sırada yer aldı.

1-203.jpg

2-067.jpg

 

3-028.jpg

4.png

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor