En garip transfer Trabzonspor'dan

Bu sezonun en garip transfer hikayesi Trabzonspor'dan geldi. PTT 1. Lig ekibi Orduspor'dan 1.2 milyon TL bonservisle Trabzonspor'a  transfer olan  Anıl Taşdemir'in, bordo-mavili forma altında tek resmi maça çıkmadan Kayseri'nin yolunu tutması şaşkınlık ya

En garip transfer Trabzonspor'dan

Bu sezonun en garip transfer hikayesi Trabzonspor'dan geldi. PTT 1. Lig ekibi Orduspor'dan 1.2 milyon TL bonservisle Trabzonspor'a  transfer olan  Anıl Taşdemir'in, bordo-mavili forma altında tek resmi maça çıkmadan Kayseri'nin yolunu tutması şaşkınlık yarattı.

Trabzonspor tarihinde bu güne kadar böyle garip bir transfere rastlanmazken bordo mavililer yeni yönetimiyle bir ilke de imza attılar 

Anıl 'ın transfer hikayesi yılın en garip transfer olayı olarak tarihe geçti 

Karadeniz temsilcisi, Sefa Yılmaz'ın transferi karşılığında 26 yaşındaki oyuncuyu Kayserispor'a verdi. Orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde yeni kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor