En çok faul yapılan takım Trabzonspor

 Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın en çok faul yapılan takımı Trabzonspor, en çok isabetli şut çeken oyuncusu Adrian oldu. Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor'un oynadığı maçta Trab

En çok faul yapılan takım Trabzonspor

 

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın en çok faul yapılan takımı Trabzonspor, en çok isabetli şut çeken oyuncusu Adrian oldu.
 
Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor'un oynadığı maçta Trabzonspor oyuncularına toplam 24 faul yapıldı.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 90 dakika sahada kalan Trabzonspor oyuncularından Adrian ise en çok isabetli şut çeken oyuncu oldu. 6 kez rakip kaleye şut çeken Polonyalı oyuncu bunların üçünde isabet tutturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler