En ciddi rakipler Bursa ve Fener

Fırtına'nın ruhu yeter"Şampiyonluk için her türlü fedakarlığı yapacağız. Bize inanmış bir şehir var. Trabzonlu taraftarlar takıma güç katıyor.Antalya'da pro lisans kursuna katılan Ünal Karaman, Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. İlk yarıyı 42 puanla

En ciddi rakipler Bursa ve Fener

Fırtına'nın ruhu yeter

"Şampiyonluk için her türlü fedakarlığı yapacağız. Bize inanmış bir şehir var. Trabzonlu taraftarlar takıma güç katıyor.

Antalya'da pro lisans kursuna katılan Ünal Karaman, Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. İlk yarıyı 42 puanla bitirerek ilk hedefe ulaştıklarını söyleyen Karaman, "Ligi 90 dakika olarak düşünürsek, ilk 45 dakikayı galip kapattık. Ama oyunu 90 dakikaya yaymak lazım" dedi. Başkandan, kulübün en alt konumundaki insanına kadar iyi bir sinerji yarattıklarını söyleyen Karaman, "Daha yapılacak çok işimiz var" dedi.

En ciddi rakipler Bursa ve Fener

Şampiyonluğa en yakın aday olduklarını söyleyen Karaman, "G.Saray ve Beşiktaş'ın yarışın uzağında kalmış olabilir ama puan kaybedilebilecek rakipler. Kağıt üzerindeki en büyük rakibimiz Bursa ve F.Bahçe" dedi. Karaman, son olarak iddialı sözler kullanıp, "Şampiyonluk için fedakarlıklar olacak. Bize inanmış bir şehir var. Olimpiyat'ta gördük. Trabzonluluk ruhu bizim en büyük kozumuz. Elbirliğiyle hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor