En büyük rakip Fenerbahçe olur

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu belirterek Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeden maç kazanmanın mümkün olmadığını söyledi. Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, takım bugünkü duruma gelmesi

En büyük rakip Fenerbahçe olur

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu belirterek Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeden maç kazanmanın mümkün olmadığını söyledi.
 

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, takım bugünkü duruma gelmesinin tesadüf olmadığını ifade ederek "Çok iyi çalışıyoruz. Hiç bir şey tesedüf değil. Bunlar hep iyi çalışmanın sonucu. Sezon başından bu yana hakikaten futbolcu arkadaşlar teknik kadronun önerileri doğrultusunda mükemmel bir çalışma içindeler. Bu çalışma doğal olarak sahaya da yansıyor. İlk yarıda gol yememize rağmen bana göre sezonun en iyi futbolunu oynadık. Trabzonspor mükemmel bir oyun ortaya koydu. Bol paslı, bol gol pozisyonlu ve seyredenlere gerçekten bir takım bu kadar güzel oynar dedirtebilecek futbol oynadı. Ben onun için bütün futbolcu arkadaşları ve teknik kadroyu kutluyorum. Umuyorum bu futbolumuz diğer oynayacağımız maçlarada yansır" şeklinde konuştu.
 

Şampiyonluk sözünü kullanmadıklarını belirten Yener, "Bunun psikolojik bir baskısı olabilir. Biz de yaptığımız söyleşilerde şampiyonluk sözünü hiç kullanmıyoruz. Trabzonspor maçlara bire birer bakması lazım. Önümüzde oynayacağımız ilk maç bizim için en önemli maçtır. Her maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Biz kazandıktan sonra rakiplerin kazanıp-kazanmadığı hiç önemli değil. Önemli olan bizim kazanmamız" dedi.
 

Şampiyonluk yolundaki rakiplerini değerlendiren Yener, "Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden en büyüğü bana göre Fenerbahçe olur. Burasspor ve Kayserispor'da bu yarışında içinde hep olur. Galatasaray daha geride Beşiktaş biraz daha önde olmasına rağmen, onlarda yarışın dışında değil en azından yarışmanın içinde olan takımları etkileyecek maçlar oynayacaklardır. Sadece şampiyonluk açısında düşünmemek lazım" diye konuştu.
 

Yener, futbolda en tehlike şeyin rakibi hafife almak olduğunu ifade ederek "Bunun örneklerini biz yaşadık. Manisaspor maçı bunun en güzel örneklerinden biri. Futbol sahada mücadele etmeden kazanılmaz. Hiç bir futbolcunun veya takımın ismiyle sahadaki maçı kazanması mümkün değildir. Önce mücadele edeceksiniz. Lig kora kor geçiyor. O yüzden bu ligde mücadele etmeden maç kazanmanız mümkün değil" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor