"En az 10 adama ihtiyacımız var''

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, yaptığı açıklamalarda takımının küme düşmemesi için en az on transfer istediğini belirtti.Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Lige tut

"En az 10 adama ihtiyacımız var''

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, yaptığı açıklamalarda takımının küme düşmemesi için en az on transfer istediğini belirtti.

Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Lige tutunmamız için şimdi en az 10 oyuncu transferine ihtiyacımız var'' dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, bir süre Kayyum heyeti tarafından yönetilen kulübün yeni yönetime Ferhat Abidinoğlu başkanlığında kavuştuğunu ifade ederek, ''Bundan büyük mutluluk duyduk. Yeni yönetim kurulu üyeleri, iç transferle ilgili oyuncularımızla da detaylı bir görüşme yaptı'' dedi.

Bu görüşmelerde bazı oyuncularla yol ayrımına gidildiğini anlatan Kaya, ''Görüşmeler sonunda Volkan Koçaloğlu, Ramazan Durdu, Aydın Çetin, Onur Nasuhoğulları ve Fatih Şen ile anlaşma sağlanamadı. Daha önce yeni yönetime 2'si forvet olmak üzere 5 oyuncu transfer edilmesini talep etmiştik. Ligde alt sırada yer alıyoruz. Lige tutunmamız için şimdi en 10 oyuncu transferine ihtiyacımız var. Bunu da yönetim kuruluna ilettik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor