Emrullah Kokoç: Trabzonspor maçı çok anlamlı

Çorum Belediyespor'un Trabzonlu futbolcuları heyecanlı

Emrullah Kokoç: Trabzonspor maçı çok anlamlı
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un eşleştiği Çorum Belediyespor'da forma giyen Trabzonlu oyunculardan Emrullah Kokoç bu maçın kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Takım kaptanlığı görevini üstlenen Emrullah  Trabzonspor’la eşleşeceklerini tahmin ettiğini söyledi. Bu eşleşmenin Çorum ve Çorum Belediyespor açısından son derece önemli olduğunu belirten Kokoç ‘Bizim için tabiki ayrı bir önemi ve anlamı var.
Doğduğumuz büyüdüğümüz Trabzonspor’a karşı forma giyeceğiz. Öncelikli olarak Trabzonspor gibi büyük bir camiayı Çorum’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Çorum halkı da Süper Lig takımını görme ve izleme imkanı bulacak. Sahaya çıkacağız ve her maçta olduğu gibi bu maçtada elimizden geleni yaparak tur atlamak için mücadele edeceğiz. Çok güzel bir maç olmasını diliyorum’ dedi.
 
Öte yandan Çorum Belediyespor'da Emrullah'ın yanı sıra yine Trabzonlu olan Abdullah Karmil ve Selim Dilli forma giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor