Emrullah hangi kulübe imza attı?

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Ankaraspor’la 2 yıllık anlaşma imzaladı.  Tecrübeli oyuncu, Başkent ekibine transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirte

Emrullah hangi kulübe imza attı?
Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Ankaraspor’la 2 yıllık anlaşma imzaladı. 
 
Tecrübeli oyuncu, Başkent ekibine transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: 
 
“Beni bu kulübe layık görüp transferimde emeği geçen kişilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah geldiğim takımda yaşadığım başarıyı burada da yakalayarak takımımızı Süper Lig’e taşırız. Bana güvenenlerin ve bana inananların yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum.” 
 
YURTGÜVEN, “HEDEFİMİZ BAŞARI AMACIMIZ SÜPER LİG” 
 
Ankaraspor A.Ş. Genel Menajeri Ender Yurtgüven mavi-beyazlı ekibin yapmış olduğu transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu: 
 
“Ankarasporumuz’u şampiyonluğa taşıyacak kadronun temellerini kurmak için yaptığımız transfer çalışmalarına aynı hızla devam ediyoruz. Şu anda konuştuğumuz 11 tane futbolcu bulunmakta ve bu transferlerde sona yaklaştık sayılır. İsimlerini şu an için kamuoyuyla paylaşamıyoruz çünkü kulüpleriyle de bağları olan futbolcular. Oyuncularla olduğu gibi kulüpleriyle de bağlantı halindeyiz. İlerleyen günlerde transferlerimizi birbiri ardına kamuoyuyla paylaşacağız. Ankaraspor olarak her zaman için hedefimiz başarı ve amacımız da Süper Lig diyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor