Emre'ye vize yok!

Emre Güral, 4 maçta attığı 3 golle Mustafa Akçay’ın verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirdi.Celtic ile oynanan hazırlık maçında da takımının tek golüne imza attı. Taraftarların oylarıyla Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi. Emre’nin bu performansı

Emre'ye vize yok!

Emre Güral, 4 maçta attığı 3 golle Mustafa Akçay’ın verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirdi.

Celtic ile oynanan hazırlık maçında da takımının tek golüne imza attı. Taraftarların oylarıyla Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi. Emre’nin bu performansı birçok Süper Lig ekibinin de dikkatini çekti. Hemen her gün yönetime 24 yaşındaki forvet için teklif gelmeye başladı. Ancak Bordo-Mavililer’in başarılı oyuncuyu bırakmaya hiç niyeti yok. Teknik heyet, gelen teklifler sonrası yöneticilere bir rapor sunarak, “Emre Güral kesinlikle satılmamalı. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Onun yerine başka birini almaya çalışırsak maliyeti yüksek olur. Emre’den çok memnunuz. Gelen teklifleri düşünmeden geri çevirin” önerisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor