Emre'nin ismi neden yok?

Futbol Federasyonu, şike ve teşvik soruşturması kapsamında 17'si tedbirli, 35'i tedbirsiz olmak üzere toplam 52 kişiyi PFDK'ya sevk etti; ama Emre Belözoğlu bu listede yoktu.Futbol Federasyonu, şike ve teşvik soruşturması kapsamında 17'si tedbirli, 35'i t

Emre'nin ismi neden yok?

Futbol Federasyonu, şike ve teşvik soruşturması kapsamında 17'si tedbirli, 35'i tedbirsiz olmak üzere toplam 52 kişiyi PFDK'ya sevk etti; ama Emre Belözoğlu bu listede yoktu.

Futbol Federasyonu, şike ve teşvik soruşturması kapsamında 17'si tedbirli, 35'i tedbirsiz olmak üzere toplam 52 kişiyi PFDK'ya sevk etti. Tedbirsiz 35 kişi arasında Fenerbahçeli futbolcular Semih Şentürk ve Sezer Öztürk yer alırken, soruşturma kapsamında adı en çok anılan isimlerden biri olan Emre Belözoğlu'nun PFDK'ya verilmemesi şaşırtıcı bulunmuştu.

Federasyonun kararını açıkladığı basın toplantısından yaklaşık 18 saat önce, Emre Belözoğlu ile Futbol Federayonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın buluştuğu ortaya çıktı.

Pazar günü saat 23.30'da Kandilli sahilindeki Alperenler adlı kafeye gelen Gümüşdağ ve Emre'nin arka tarafta bulunan restoran bölümüne geçip 45 dakika baş başa görüşmesi, "Emre'yi PFDK'ya gitmekten Göksel Gümüşdağ mı kurtardı" sorusuna neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor