Emre’nin doktorundan açıklama!

Trabzonspor’da hastaneye kaldırılan Emre hakkında doktorundan açıklama geldi. Antrenman sırasında hissetiği rahatsızlığın ardından KTÜ Tıp Fakültesi’ne götürülen Emre Güral’ın kalbinde ritim bozukluğu olduğu ve yoğun bakıma alındığı açıklanmıştı Emre’nin

Emre’nin doktorundan açıklama!
Trabzonspor’da hastaneye kaldırılan Emre hakkında doktorundan açıklama geldi.
 
Antrenman sırasında hissetiği rahatsızlığın ardından KTÜ Tıp Fakültesi’ne götürülen Emre Güral’ın kalbinde ritim bozukluğu olduğu ve yoğun bakıma alındığı açıklanmıştı
 
Emre’nin doktoru Merih Kutlu genç golcünün durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. İlaç tedavisine başlandığını söyleyen Kutlu “Emre’nin kalbinde ritim bozukluğu var. 24 saat müşahade altında kalacak. Bu rahatsızlığın kademeleri var. Eğer normale dönerse bir sorun yok. Ancak dönmezse kademeli olarak tedaviye devam edilecek.” Dedi.
 
Öte yandan Emre'nin yanında 2 akrabası ile birlikte Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan ve Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan'ın olduğu bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor